2024. március 5. - Adorján, Adrián
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett név, jelszó

Előző évek döntős feladatsorai
Mintafeladatsorok
Versenykiírás
Tudnivalók
Jelentkezés
Kérdezz – felelek!

Az utolsó forduló következik
A 4. forduló következik...
Itt a téli szünet!
Pályázat az iskolák számára – Eredményhirdetés!
A 3. forduló következik!

Mozaik Kiadó
mozaBook
mozaWeb
Határidőnaplók
Indul a 2. forduló!
2023-11-06 08:00:55 Pamukné Ilona

Kedves Diákok!

 

Kezdődik a 2. forduló!

Az 1. és a 2. forduló, és a bónusz feladatsorok beküldési határideje:
november 26. vasárnap éjfél 
 

A honlapunkra történő bejelentkezés után a Feladatsoraim menüpontnál találhatók azoknak a tantárgyaknak a feladatsorai, amikre beneveztél.

Fontos! Aki még most kapna kedvet a versenyzéshez, az 2023. november 17-ig nevezhet!

Jelentkezz a versenyre!   

A nevezést követően azonnal oldhatod is az 1., majd a 2. forduló feladatsorát, így egyik fordulóról se maradsz le! A nevezési díjat az e-mailben kapott díjbekérőn szereplő fizetési határidőig kell majd rendezni.

Ha elakadsz a kérdések megválaszolásánál, a Mentés gombra kattintva saját magadnak mented el az addigi állapotot, és később, amikor időd engedi, folytathatod a feladatsor megoldását. Akár minden kérdés bejelölése után érdemes leütni.
Ha úgy érzed, hogy minden kérdésre bejelölted a szerinted helyes megoldásokat, akkor az Elküld gombbal nekünk juttatod el a feladatsort. Ennek a gombnak a lenyomásával véglegesíted a feladatsorod, ezután már nem módosíthatod, ezért átgondoltan tedd ezt meg! Ellenőrizd előtte, hogy minden kérdésre válaszoltál-e, ne hagyj megválaszolatlan kérdést!
Az elküldés után a program kiértékeli a feladatsort. A Frissítés után (F5 gomb) érdemes megnézned, kaptál-e bónusz feladatsor megoldására lehetőséget. Ezt az ÜGYES felirat megjelenésével jelzi.

Az 1. és a 2. forduló feladatsorát és a bónusz feladatsorokat is november 26. éjfélig kell beküldeni! Az 1. és a 2. forduló helyes megoldásai és az elért pontok a zárást követő 3. napon lesznek fenn a honlapon.

 

Fontos! Használjátok ki az ingyenes bónusz feladatsor megoldásának lehetőségét is! Ha azt a feladatsort, amelyre az interneten keresztül beneveztetek, megfelelő szinten oldjátok meg, akkor további egy tantárgy tesztsorának ingyenes kitöltésére kaptok lehetőséget az adott fordulóban. Érdemes tehát jól és kitartóan dolgozni, hiszen akkor egy nevezéssel két feladatsor kitölthető, és akár mindkét tantárgyból döntőbe juthattok!

 

Sikeres versenyzést kívánunk!

 

Kövesd a versenyt a facebookon is!

Mozaik Kiadó a Facebookon 

 Elérhetőségek | Jogi nyilatkozat | Mobil verzió | Adatkezlési tájékoztató

Copyright © 2007-2021 Mozaik.